Gastouders in de gemeente Veere


Koudekerke

Anja
Ik ben Anja Muilwijk. Ik ben getrouwd met Eric en heb twee kinderen Nick (1991) en Joan (1999) Als je thuis werkt als gastouder doe je dit niet alleen, het hele gezin draait hierin mee. Prachtig om te zien hoe de wisselwerking is tussen “de kleintjes” en mijn eigen kinderen. In 1995 heb ik mijn baan opgezegd om iets heel anders te gaan doen. Als hulpleidster op de peuterspeelzaal was ik al enthousiast gemaakt om met jonge kinderen te werken.
Lees meer...
Saskia S
Ik ben Saskia (1971). Mijn gastouderopvang heet Jikkemiene. Ik ben getrouwd met Patrick (1971). Wij hebben 4 dochters Anna (1992), Floortje (1996), Jasmijn (1999) en Fenna (2007). Doordeweeks zijn we met zijn vijven. Anna studeert in Apeldoorn.
Lees meer...


Serooskerke

Natascha
Ik ben Natascha Kuizenga (1981). Ik ben getrouwd en moeder van drie prachtkinderen: Luca (2005), Esmee (2007) en Kyan (2011). Ik bied alle dagen van de week, ook in het weekend, flexibele opvang, behalve op woensdag. Ik ben begin 2012 begonnen als gastouder omdat we zelf hebben ervaren dat het combineren van onregelmatig werk en kinderopvang niet altijd even makkelijk is. Hiervoor heb ik als kraamverzorgster gewerkt. Mijn man werkt in de horeca.
Lees meer...

Veere

Shirley
Hallo ik ben Shirley Maljers-Don en getrouwd met Ad. Wij hebben twee volwassen zoons en wonen in Veere. Sinds een aantal jaren heb ik de kinderopvang “De Kangaroohut” bij ons thuis. De kinderen van 0 tot 12 worden als het ware opgenomen in het gezin. Van maandag tot en met vrijdag is het bij mij thuis vaak een vrolijke boel. Onze twee hondjes en ik vinden het erg gezellig met de oppaskindjes. Onze hondjes zijn helemaal gewend aan jonge kinderen.
Lees meer...