] Wie zijn wij? | Gastouderbureau Zeeland

Wie zijn wij?

Van juli 2002 tot en met juli 2013 hadden wij een knus, kleinschalig kinderdagverblijf. In Biggekerke, een dorpje vlakbij Middelburg. De oppaskinderen hadden bij ons altijd te maken met dezelfde personen. Dit voelde voor de kinderen heel erg vertrouwd. Wij werkten zonder personeel. Mijn partner en ik runden het kinderdagverblijf samen. Beiden hebben wij een diploma voor de kinderopvang (SPW3).

Wij hebben gemerkt dat de kleinschalige kinderopvang zoals wij die aanboden, heel erg gewaardeerd wordt. Daarom heb ik in 2007 een gastouderbureau opgericht. Als gastouderbureau bemiddel ik tussen gastouders en ouders die opvang nodig hebben voor hun kinderen. De gastouders bieden kleinschalige, professionele opvang. Meestal bij henzelf thuis. Dat lijkt dus erg op wat wij bij ons kleinschalige kinderdagverblijf deden.

Bij de gastouders komen maximaal zes kinderen tegelijk spelen. Al onze gastouders staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Daardoor komen de ouders van de oppaskinderen in aanmerking voor Kinderopvangtoeslag.

Het geeft mij een goed gevoel dat ik steeds meer ouders kan helpen bij het vinden van betrouwbare, kleinschalige kinderopvang bij één van onze gastouders. En ik hoop dat ik nog veel meer ouders kan helpen om werk (of opleiding) en gezin te kunnen combineren.

Contact

Email: nanda@gastouderbureauzeeland.nl
Telefoon: 06 29 56 52 81
Ma-vr 8:30-17:30 uur

Adres
L. Simonsestraat 34
4373 AV Biggekerke⭐ GOB Zeeland: wij werkten jarenlang zelf met kinderen