Even voorstellen

Hallo ik ben Shirley Maljers-Don en getrouwd met Ad. Wij hebben twee volwassen zoons en wonen in Veere.

Sinds een aantal jaren heb ik de kinderopvang “De Kangaroohut” bij ons thuis. De kinderen van 0 tot 12 worden als het ware opgenomen in het gezin.

Van maandag tot en met donderdag is het bij mij thuis vaak een vrolijke boel. Onze twee hondjes en ik vinden het erg gezellig met de oppaskindjes. Onze hondjes zijn helemaal gewend aan jonge kinderen.

Sinds 2007 werk ik als erkend gastouder. Er komen hier vooral baby’s, dreumesen en peuters spelen. Er is op dit moment nog plaats voor kinderen tot 12 jaar. Het is voor mij geen enkel probleem om peuters die hier komen, te halen van of te brengen naar de peuterschool in Veere. Ons huis is groot genoeg om lekker een spelletje te kunnen doen met elkaar of om je zelf even terug te trekken op de bank met een lekker boek.

Bijna elke dag gaan we heerlijk naar buiten. Als het goed en droog weer is, gaan we naar de speeltuin. Daar is voor alle leeftijden iets om mee te spelen. Of we maken een wandeling met elkaar. Buiten zijn vind ik erg belangrijk voor de kinderen. Als ik kinderen naar school breng of uit school haal, lopen de jongere oppaskindjes natuurlijk mee.

Een meisje dat als BSO-er al bij mij kwam en nu op de middelbare school zit, komt nog wel eens bij me aanwippen en een bakje thee drinken. Dat vind ik super.

ShirleyWoonplaats:
Veere

E-mail:
shirley@gastouderbureauzeeland.nl
Telefoon:
06 53 90 28 51
Website: