Even voorstellen

Mijn naam is Gera Wielemaker (1962), getrouwd met Jos. Samen hebben wij twee dochters: Connie (1988) en Anita (1990). Mijn kinderopvang heet: “Kiekeboe”.

Kinderen: zoveel voldoening!

Het omgaan en verzorgen van onze eigen kinderen en het helpen op de basisschool van onze dochters gaf mij zoveel voldoening en vond ik zo leuk, dat ik besloten heb om met kinderen te gaan werken. In juni 2000 ben ik begonnen als gastouder met twee oppaskindjes en al snel kwamen er meer kindjes bij, gezellig hoor!
Sinds januari 2005 werk ik als franchise gastouder. Dit is een keuze geweest waar ik nooit spijt van heb gehad! Nu onze eigen kinderen volwassen zijn geniet ik nog steeds iedere dag van “mijn” oppaskinderen.


Hechte band opbouwen

Het blijft leuk om kinderen te begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling en om te zien hoe ze zich stapje voor stapje nieuwe vaardigheden eigen maken. Maar... het allermooiste van mijn werk vind ik de hechte band die ik met de kinderen (en hun ouders) opbouw.
Een aantal steekwoorden voor mij zijn: rust en structuur, veiligheid, aandacht, goede verzorging, ieder kind is uniek, vertrouwen, troosten, knuffelen, eerlijkheid, wandelen, fijn binnen en buiten spelen, iets leren, gezonde voeding, een eigen plekje hebben, zingen, voorlezen, knutselen, spelletjes spelen, puzzelen, speeltuin, eendjes/schapen voeren en... met zijn allen veel plezier hebben!


Kleine groep

Doordat de groep klein is (max. 6 kinderen van 0 tot 13 jaar) kennen de kinderen elkaar goed en is het gezellig en vertrouwd. Er ontstaan hechte vriendschappen tussen de kinderen.

Ik voldoe aan alle eisen die gesteld worden aan gastouders, hierdoor kunt u in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag.

Uw kindje is welkom bij gastouder/kinderopvang “Kiekeboe” op maandag en dinsdag vanaf 7.00 uur tot 18.00 uur.


Informatie

Heeft u nog vragen? Bel of mail mij gerust!

GeraWoonplaats:
Oost-Souburg

E-mail:
gera@gastouderbureauzeeland.nl
Telefoon:
06 47 38 29 04
Website: